Polítiques de les Dones

28S: Manifestació Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC dóna suport i participa a la manifestació de diumenge per reivindicar el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos

Diumenge 28 de setembre és el Dia Internacional per la Despenalització de l’Avortament. 

El PP va impulsar una proposta de reforma de la llei de l'avortament, un atac sense precedents contra els drets de les dones que ens volia fer retrocedir 30 anys i que, finalment, gràcies a propostes com les del PSC i PSOE i a la mobilització ciutadana, especialment, de moltes entitats de dones, s'ha vist forçat a aturar.

Des del PSC vam instar al Parlament a demanar la retirada d'aquesta reforma, vam impulsar una campanya informativa i d'accions diverses al territori i hem donat recolzament actiu a les diverses mobilitzacions ciutadanes, com el Tren de la Llibertat

Però tot i que entre totes i tots hem aconseguit aturar la reforma, encara manca paralitzar el recurs que el PP va presentar a la llei socialista davant el Tribunal Constitucional.

Per això, el PSC participarà aquest diumenge 28 a la manifestació a Barcelona (a les 12h a Pl. Catalunya, cantonada Rambla de Catalunya).

Paraules clau: