Polítiques de les Dones

PSC donem total suport a les mobilitzacions feministes anunciades

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els drets de les dones no són moneda de canvi per negociar res!

Des del PSC donem tot el nostre suport al manifest presentat de forma coordinada ahir 9 de gener per entitats feministes d'arreu de l'Estat i a totes les mobilitzacions anunciades en defensa de les polítiques feministes i molt especialment de lluita contra la violència masclista, que estan sent perillosament qüestionades i que han estat presentades com a objecte de negociació per part de Vox amb suport del PP i Cs per a aconseguir el govern andalús.

No permetrem, ni com a partit socialista, i per tant, feminista, ni com a govern de l'Estat, que ni a Andalusia ni en cap altre lloc, forces polítiques que frivolitzen sobre un drama tan seriós i tan real com és la violència masclista, imposin les seves tesis i, en aquest sentit, impedirem qualsevol pas enrere que vulgui fer-se en la lluita contra aquesta xacra criminal.

Per això, donem tot el nostre suport a les diverses acciones de les entitats feministes com va ser la presentació del manifest el 9 de gener a Catalunya:

I també fem una crida a participar totes i tots a la concentració del dimarts 15 de gener a les 19h a tot el territori. La de Barcelona serà a Pl Sant Jaume a les 19h (punt de trobada del feminisme socalista: a 18.45h a l'estàtua de la Pl Sant Miquel).

A més, com a PSC, presentarem mocions als ajuntaments per donar suport a les polítiques de lluita contra la violència masclista. 

Els drets de les dones No són moneda de canvi per negociar-hi res!! En els drets de les dones, cap pas enrere!

Fitxers adjunts: