Polítiques de les Dones

Participem a la manifestació del 25N al bloc abolicionista

  • Actualitzat:
  • Creat:

Lamentem que, de nou, l'entitat convocant hagi trencat el consens dins el moviment feminista i instrumentalitzat de forma partidista la convocatòria

Com cada any, el PSC participa activament a la manifestació del 25N, per l'erradicació de la violència contra les dones.

Malauradament, un altre cop l'entitat convocant ha tornat a incloure en el manifest sobre violències masclistes "els drets de les treballadores sexuals" i a "les preses polítiques, dones lliures en territoris lliures", trencant de nou el consens dins el moviment feminista i instrumentalitzant de forma partidista l'objectiu que ens hauria d'unir el 25N, la denúncia contra la violència masclista, en pro d'allò que elles prioritzen: legalitzar l'explotació sexual i l'independentisme, com ja van fer el 8 de març

Per això, ens tornem a desmarcar del seu manifest i participarem a la manifestació sumant-nos a la convocatòria abolicionista de la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta i Explotació Sexual i Moviment Democràtic de Dones

Sota una pancarta unitària, sense sigles, amb el lema "Abolició de l'explotació sexual, Ja. Ens volem lliures!" hi serem presents el moviment feminista abolicionista, un seguici plural d'organitzacions i persones que s'expressarà amb les seves consignes, enganxines i manifestos propis.

Així doncs ens sumem a la convocatòria de diumenge 25 de Novembre, a les 11h a Gran Via, cantonada Aribau, banda muntanya-Besòs.

Podeu llegir el nostre manifest en català i castellà i el monogràfic treballat conjuntament amb l'àrea de política municipal "Ens volem vives i lliures".

Tolerància zero envers la violència contra les dones! Perquè sense drets no hi ha igualtat. Perquè sense igualtat no hi ha llibertat. Ni un pas enrere en els drets de les dones! Fets, no paraules!