Polítiques de les Dones

La lluita del Feminisme Socialista contra la violència de gènere

  • Actualitzat:
  • Creat:

1a trobada de les Xerrades Feministes mensuals al territori

Iniciem les Xerrades Feministes al territori! Són trobades que farem cada mes a una Federació per fer xarxa i analitzar detalladament un àmbit concret del Feminisme Socialista.
Som el partit dels Fets, no Paraules només, i l'únic que prioritza sempre la lluita feminista, per sobre de banderes i guerres identitàries.

Aquest mes d’abril visitarem la Federació del Vallès Occidental-Sud per parlar de l'empremta del Feminisme socialista a totes les lleis contra la violència de gènere tant estatals com catalanes, i de l'actual Pacte d'Estat, proposta també socialista. 

Així doncs, us convidem a participar a l'acte presentat per Eva Menor Cantador, Secretaria de Polítiques d'Igualtat de la Federació, Montserrat Rueda Miralles, Secretaria de Polítiques de Dones de la Federació, i amb Raquel Sánchez Jiménez, secretària de Polítiques de les Dones, que detallarà què fem des de la secretaria i el Consell del Feminisme Socialista, i amb Lídia Guinart Moreno, la nostra Diputada referent d’Igualtat al Congrés, que en detallarà “La lluita del Feminisme Socialista contra la violència de gènere”.
 
La trobada tindrà lloc dijous 19 d’abril de 20.30h a 22h a l’Agrupació del PSC- Barberà del Vallès (c/Av. Generalitat, 31)
Es prega confirmar assistència a dones@socialistes.cat

El seguiment de l'acte es podrà fer mitjançant @_donesPSC #FeminismeSocialista #FETSNoParaules #XerradesFeministesViolència. 

En els drets de les dones, ni un pas enrere! Com sempre exigim des del Feminisme Socialista: FETS, no paraules només!

Fitxers adjunts:

Paraules clau: